Åbo dagen

TURUN PÄIVÄ 16.9.2012

Jo vuodesta 1961 on Turussa vietetty omaa Turun Päivää, jolloin ympäri kaupunkia järjestetään jos jonkinlaista tapahtumaa ja ohjelmaa. Turun Päivää vietetään aina syyskuun kolmantena viikonloppuna.

”Ohjelmaa riittää aamusta iltaan, kaupunkikeskustan liikkeet ovat auki, eri puolilla kaupunkia on markkinoita ja myyjäisiä, avoimia ovia ja opastettuja kierroksia, museoita ja musiikkia, taidetta ja tanssia. Päivä huipentuu Samppalinnanmäen ilotulitukseen kello 21.” (lainaus: http://www.turku.fi/turunpaiva).

Kauppatori

Perinteisesti Turun Päivänä Kauppatorilla pidetään Heikin Markkinat (klo 10-18). Markkinoilla myyntikojuen lisäksi mm. musiikkiesityksiä, EKO-torin vastaanottopiste ja SPR:n kahvila, jossa kuulut juuri paistetut, suussa sulavat munkkirinkilät vetonauloina. Esiintymislavalla tänä vuonna valloittaa mm. imitaattori, laulaja ja lauluntekijä Martti Koivisto.

Halistenkoski

Myllärintalo

Turun Päivää juhlitaan myös Aurajokifestareilla klo 12-16, jonka tapahtumapaikkana on Halistenkoski ja sen rannalla sijaitseva Myllärintalo.

TERVETULOA MUKAAN!

Turun Päivän ohjelmaa

Categories: Info, Kaupunki, Musiikki, Nähtävyys, Tapahtumia | Avainsanat: , , , , | Jätä kommentti

Artikkelien selaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: